top of page
foto skipiste_edited.jpg

Winter in Kötschach-Mauthen
Ook in de winter is er in                          genoeg te beleven.
De skipiste met skischool ligt op 100 meter afstand van de chalets. Voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden zijn er genoeg mogelijkheden. Er zijn 2 afdalingen van 3 km lang. Ook is er een korte afdaling. Fijn voor skilessen en/of beginnende skiërs. 
In Kötschach kun je ook langlaufen, vooral langs de rivier de Gail. 

 

2 min

picto wandelen_edited_edited.png

Skigebied Nassfeld
Nassfeld is een van de grootste en meest sneeuwzekere skigebieden van Oostenrijk. Vanaf Kötschach rijdt er een gratis bus heen en weer. Er zijn 30 verschillende liften, 25 skihutten en restaurants, veel zon en 110 kilometer aan piste! 
De Carnia Run is een bekende afdaling, deze is 7.6 km lang.
Ook is er zelfs een wereldbekerafdaling aanwezig. 
Daarnaast kun je in                     rodelen, langlaufen, wandelen, schaatsen en paardenslee ritjes maken. Kortom, genoeg te beleven.
                                            

25 min.

Skipiste Nassfeld.jpg
Skipiste Zettersfeld.jpg

Skigebied Zettersfeld
Dit skigebied in Lienz beschikt over 21 pistes op verschillende niveaus en genoeg eet- en drink gelegenheden. Daarnaast is er een rodelbaan, kun je wandelen, langlaufen én paragliden. In
kun je ski les krijgen en ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Plezier voor het hele gezin.


 

35 min.

Skigebied Obertilliach
In het Hochpustertal is het skigebied Obertilliachh  te vinden.
Met in totaal ruim 33 km aan piste is er voor ieder wat wils. 
Er zijn twee dal afdalingen die eindigen in het authentieke en rustige dorp. Doordat het dorp                             nog niet erg bekend is, zijn er vrijwel geen wachtrijen en is dit gebied erg geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. 


 

45 min.

Skipiste Obertilliach.jpg
Weissensee.webp

Weissensee
De gehele winterperiode kan er op de                            geschaatst worden, vindt er een alternatieve Elfstedentocht plaats, maar zijn er ook genoeg andere activiteiten. Zoals ijshockey, ijsduiken, ijsvissen en tochtjes met een arrenslee maken. 
 

50 min.

bottom of page